Curs de baza – Micropigmentare

In cadrul cursului de micropigmentare, participantii vor afla informatii despre piele, igiena si toate celelalte subiecte relevante pentru machiajul semipermanent.

Avantaje

Sfaturi si asistenta dupa terminarea cursului

Access nelimitat la cursuri video pentru procedurile studiate

Kit de lucru inclus

Logo-ul Sviato Academy

Diploma internationala Sviato Academy

Diploma acreditata

Detalii despre curs

Cursantii vor avea posibilitatea de a asista la realizarea procedurilor de micropigmentare pe modele umane, astfel putand sa puna in practica tehnicile studiate.

Intervalul de desfasurare

Acest curs se desfasoara pe o perioada de 7 zile, incluzand tehnici de baza: hairstrokes (fir cu fir), magic shading brows (powder), classic eyeliner, aquarelle lips.

Orele de defasurare sunt cuprinse intre orele 10 -18, cu o pauza de masa de o ora.

De asemenea, voi pune la dispozitie si cursul de baza dermopigmentare pentru sprancene, pentru 4 zile, incluzand 2 tehnici: hairstrokes si magic shading brows.

Numar de locuri si inscriere

Se pot face cursuri individuale, precum si cursuri cu 3, maxim 5 cursanti.

Ce cuprinde cursul

Cursul de micropigmentare curpinde partea teoretica, precum si informatii despre:

 • Structura pielii;
 • Tipuri de piele;
 • Clasificarea pigmentilor;
 • Standerdele igienico-sanitare;
 • Tipuri de ace, tipuri de aparate;
 • Tehnici de desenare a sprancenelor;
 • Neutralizarea si corectarea sprancenelor;
 • Pasii pentru realizarea procedurilor;
 • Presiunea mainii si adancimea corecta;
 • Miscarea si pozitia corecta a mainii;
 • Alegerea formei corecte, in functie de fizionomia clientei;
 • Practica pe latex;
 • Practica pe model;
 • Demonstratia trainerului pe model;
 • Practica participantilor pe model.

Despre trainer

Micropigmentarea a fost, intotdeauna, o pasiune pentru mine. Gratie pasiunii a aparut si dorinta de a evolua, astfel ca am decis sa imi perfectionez tehnicile si cunostintele, pentru a reusi sa aduc secretele micropigmentarii atat in randul clientelor mele, cat si in randul cursantilor.

In acest sens, mi-am luat ca reper cei mai buni tehnicieni, fapt care m-a motivat sa ma autodepasesc, iar cel mai important pas a fost Sviato Academy. Fiind cea mai buna academie de permanent make-up din lume, am avut ocazia sa invat de la cei mai buni si sa devin cea mai buna versiune a mea.

Datorita pregatirii si cunostintelor acumulate de-a lungul timpului, astazi ma pot numi un trainer dedicat performantei si frumusetii redata si intretinuta cu ajutorul micropigmentarii.

Deoarece cunoasterea este putere, am decis sa transmit mai departe cunostintele pe care le-am acumulat de-a lungul timpului si sa ofer cursuri profesioniste. In cadrul lor, participantii vor beneficia de informatii unice, precum si de modalitati de realizare a tehnicilor cu aparatura performanta si pigmenti de calitate.

Pe langa toate acestea, acreditarile detinute, asigura cursurilor mele o rata de sucess de peste 90%. Astfel, studentii reusesc sa dobandeasca experienta necesara pentru a-si incepe propria cariera in micropigmentare!

Galerie de imagini

Testimoniale

„3 zile de exceptie, pline de informatii pretioase in domeniul micropigmentarii! Multumesc, Alexandra Constantinescu pentru bagajul imens de informatii pe care l-ai oferit, pentru daruire si implicarea 100%. Chiar iti meriti pe deplin statutul de trainer.”

Ramona Gemeniuc

„Saptamanile trecute am fost la un curs de avansare in tainele dermopigmentarii. Ei bine, a fost si pe masura asteptarilor. Pe langa profesionistul exceptional care este, Alexandra e si un om minunat. Alexandra, vreau sa fiu ca tine cand o sa fiu mare! Iti multumesc pentru tot!”

Aliana Mit

„Multumesc mult, Alexandra, pentru profesionalism,dedicare, onestitate, intelegere. Ma consider norocoasa ca te-am descoperit,esti un trainer minunat atat ca mod de lucru, cat si ca educator, ceea ce mai rar gasesti! Te imbratisez!”

Cristina Filip

„Alexandra multumesc pentru indrumarea pe care mi-ai dat-o si pentru sfaturile si lectiile pe care le-am invatat de la tine. Esti o femeie minunata si un profesor foarte bun atat pe plan profesional cat si educativ. Cel mai bun trainer!”

Roxana Maria Khenafi

„Draga mea Alexandra, tin sa iti multumesc din suflet pentru primirea calduroasa in studioul tau si pentru ca mi-ai impartasit din cunostintele tale! Te admir mult pentru sinceritate, rabdare, devotament si pasiunea pe care o ai fata de acest domeniu. Mereu mi-am cautat oameni care sa ma inspire, inca de la inceputul carierei si pot spune cu mana pe inima: mai rar oameni ca tine! Cei de la Academy S sunt foarte norocosi sa te aiba ca trainer si iti doresc mult succes pe drumul acesta! Recomand cu drag si voi reveni cu siguranta!
PS: iti multumesc si pentru buzele acestea minunate!”

Julia Rusu Pmu