Despre Alexandra Constantinescu

Amprenta mea

In serviciile mele, calitatea, profesionalismul si creativitatea se reflecta in totalitate in fiecare lucrare pe care o realizez. Pasiunea pe care o am pentru micropigmentare este conturata de rezultatele deosebite pe care le-am avut de-a lungul timpului.

Fiecare proces realizat are rolul de a imbunatati aspectul fizionomiei fetei clientelor mele, dar si de a corecta anumite imperfectiuni.

Intotdeauna am ales perfectionismul, tocmai pentru ca persoanele care au apelat la serviciile mele sa fie multumite in totalitate.

Inainte de a lua o decizie, informez clientele in detaliu, pentru a le transmite detaliile referitoare la procedurile, rezultatele pe care le pot avea si durata lor.

“Alege sa fii frumoasa” – Alexandra Constantinescu

Ce inseamna micropigmentare?

Micropigmentarea reprezinta procedura in care, cu ajutorul unui ac si a unui un stilou special se realizeaza inserarea unui pigment ce are un caracter semi-permanent, atat pentru sprancene, cat si pentru micropigmentarea pleoapelor sau buzelor.

Acesta ajuta la desenarea firelor de par lipsa, in cazul sprancenelor, la realizarea liniei de tus delicata, in cazul pleoapelor si la aplicarea nuantei dorite, in cazul buzelor.

Pigmentul folosit in micropigmentare este de buna calitate si nu se va modifica in culori neobisnuite odata cu trecerea timpului, iar formula acestuia este creata cu atentie, doar pentru micropigmentare.

Alexandra Cosntantinescu

Trainer Alexandra Constantinescu

De peste 14 ani, domeniul „beauty” este unul pe care il analizez si il studiez constant. Am intrat in domeniul dermopigmentarii in anul 2012.

Intotdeauna am pus suflet in activitatea mea si mi-a placut sa imi folosesc creativitatea, de aceea am ales sa continui cu micropigmentarea, din dorinta de a realiza sprancene la un alt nivel, de a duce mai departe aceasta pasiune.

Dedicarea pe care o am pentru micropigmentare este construita de rezultatele deosebite pe care le-am avut de-a lungul timpului.
Imi place calitatea si de fiecare data mi-am luat ca punct de reper cei mai buni tehnicieni in domeniu, de aceea am participat la numeroase cursuri de perfectionare.

In anul 2019 am devenit primul trainer de microblading AcademyS din Romania, iar in anul 2021 am devenit Trainer Sviato Academy.

Sunt castigatoarea locului I la categoria eyeliner si buze la campionatului Wulop Romania.

Inclinatiile artistice si simtul estetic dezvoltat au contribuit la specializarea mea in toate tehnicile de micropigmentare. Dar pasiunea pentru sprancene m-a impins catre perfectionarea tehnicii hairstrokes brows, care este preferata mea.

Trainer – Alexandra Constantinescu

Ce spun clientele mele

„Recomand cu mare drag!! Am sprancenele micropigmentate de 2 ani si sunt aproape la fel ca la inceput! Multumesc Alexandra! As veni la tine de 1000 de ori daca s-ar putea :).”
Diana Iovanovici
Testimonial Mihaela Stroe
„Recomand nu doar pentru sprancene… ci si pentru buze bine definite… pentru liner perfect conturat pe ploape… vreti sa fiti frumoase??? Nu doar pentru cateva ore pe zi??? Foarte bine faceti… programati-va de acum… nu asteptati sa treaca pandemia… o sa puteti primi o vizita nocturna in miez de noapte, un musafir neasteptat… sotul sau iubitul va fi foarte placut surprins atunci cand dimineata va veti trezi si veti fi super aranjate… ciufulite dar cu un ruj perfect!!! As face asta de un milion de ori fara nici un regret!!! Felicitari Alexandra si… Multumesc!”
Mihaela Stroe
Testimonial Elena Barbulescu

„Un tehnician minunat, constiincios si implicat in realizarea celor mai bune „opere”. Multumesc, Alexandra! Recomand cu incredere!”

Elena Barbulescu
Testimonial Marius Delia
„Recomand cu mare incredere!”
Delia Vasile
Testimonial Ana Maria
„Un profesionist desavarsit…cele care au dubii in ce priveste munca ta, sa nu mai stea pe ganduri si sa apeleze cat mai repede, pentru ca faci lucruri minunate. Ma bucur ca mi-am ascultat instinctul si am venit sa imi dezvalui din secretele tale. Ai fost cel mai bun Trainer. Sper sa tinem legatura tot timpul. Pupici si la cei mici.”
Anna Marya
Testimonial Bianca Bondoc
„Merci Alexandra! Esti super profi si sunt foarte incantata de noile sprancene…si cel mai important pentru tine este ca NU doare!!! NO PAIN!!!!”
Bianca Bondoc
Testimonial Fulger Gabriela
„Meriti 1000 de stelute! Esti minunata si ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc si sa ma las pe mainile tale…esti o PROFESIONISTA si te recomand cu toata increderea!”
Fulger Gabriela