Cursuri micropigmentare

Cursurile de formare profesionala sustinute de mine au garantia prestigioasei Sviato Academy, infiintata de Sviatoslav Otchenash. Aceasta academie este formata dintr-o echipa de profesionisti experimentati, a caror activitate este recunoscuta in intreaga lume. Doresc sa impartasesc cunostintele si experienta mea persoanelor interesate sa devina profesionisti in domeniul de permanent make-up. Acestea vor avea posibilitatea de a descoperi informatii si modalitati de realizare a celor mai bune tehnici de micropigmentare.

Avantaje

Tehnicile de machiaj semipermanent sunt gandite in cel mai mic detaliu, iar modalitatea de lucru este bine pusa la punct, rezultatele fiind impresionante.

Descoperirea tehnicilor

In cadrul cursurilor, vei avea posibilitatea sa descoperi informatii si modalitati de realizare a tehnicilor de micropigmentare, dezvoltate de Sviatoslav Otchenash.

Student al Sviato Academy

Urmand cursurile, vei deveni un membru al Sviato Academy, iar posibilitatea de a avansa, ulterior, iti este asigurata.

Lectii video

Vei beneficia de acces nelimitat la cursurile video, ceea ce te va putea ajuta la aprofundarea cunostintelor.

Certificat international Sviato Academy

In urma finalizarii cursurilor, vei obtine un certificat international Sviato Academy.

Alte avantaje

Cadou din partea trainerului

Sustinerea din partea trainerului

Logo-ul Sviato Academy

Suport de curs

Vei putea folosi echipamentele Sviato Academy.

Avantaje cursuri

Curs de baza in dermopigmentare

Cursul de baza reprezinta un antrenament de 7 zile. Acesta include studierea tehnicilor de baza, precum: hairstrokes (fir cu fir), magic shading brows (powder), classic eyeliner si aquarelle lips.

Vezi mai multe detalii

Masterclass o zi/o tehnica

In cadrul acestui curs, veti putea afla detalii teoretice, detalii despre pasii corespunzatori procedurii, precum si despre masurarea, miscarea si pozitia corecta a mainii pentru a obtine un rezultat cat mai bun.

Vezi mai multe detalii

Masterclass 3 zile/3 tehnici

Acest masterclass este dedicat persoanelor care vor sa isi perfectioneze abilitatile si sa devina artisti certificati international.

In cadrul masterclassului cursantii vor avea posibilitatea sa descopere informatii si modalitati de realizare a tehnicilor de micropigmentare, dezvoltate de Grand Master Sviatoslav Otchenash.

Finalizarea masterclassului este benefica tuturor cursantilor, fiecare primind un certificat international Sviato Academy.

Vezi mai multe detalii

Desfasurarea cursurilor

Toate cursurile se vor desfasura conform programei si standardelor Sviato Academy.

In cadrul orelor de traning, cursantii vor afla detalii teoretice despre numeroase metode de micropigmentare.

De asemenea, vor avea posibilitatea de a folosi aparatura moderna pe care o voi pune la dispozitie, astfel reusind sa stapaneasca tehnicile de realizare ale procedurilor de micropigmentare.

Finalizarea acestor cursuri este benefica tuturor participantilor, fiecare primind un certificat international Sviato Academy.

Testimoniale

„3 zile de exceptie, pline de informatii pretioase in domeniul micropigmentarii! Multumesc, Alexandra Constantinescu pentru bagajul imens de informatii pe care l-ai oferit, pentru daruire si implicarea 100%. Chiar iti meriti pe deplin statutul de trainer.”

Ramona Gemeniuc

„Saptamanile trecute am fost la un curs de avansare in tainele dermopigmentarii. Ei bine, a fost si pe masura asteptarilor. Pe langa profesionistul exceptional care este, Alexandra e si un om minunat. Alexandra, vreau sa fiu ca tine cand o sa fiu mare! Iti multumesc pentru tot!”

Aliana Mit

„Multumesc mult, Alexandra, pentru profesionalism,dedicare, onestitate, intelegere. Ma consider norocoasa ca te-am descoperit,esti un trainer minunat atat ca mod de lucru, cat si ca educator, ceea ce mai rar gasesti! Te imbratisez!”

Cristina Filip

„Alexandra multumesc pentru indrumarea pe care mi-ai dat-o si pentru sfaturile si lectiile pe care le-am invatat de la tine. Esti o femeie minunata si un profesor foarte bun atat pe plan profesional cat si educativ. Cel mai bun trainer!”

Roxana Maria Khenafi

„Draga mea Alexandra, tin sa iti multumesc din suflet pentru primirea calduroasa in studioul tau si pentru ca mi-ai impartasit din cunostintele tale! Te admir mult pentru sinceritate, rabdare, devotament si pasiunea pe care o ai fata de acest domeniu. Mereu mi-am cautat oameni care sa ma inspire, inca de la inceputul carierei si pot spune cu mana pe inima: mai rar oameni ca tine! Cei de la Academy S sunt foarte norocosi sa te aiba ca trainer si iti doresc mult succes pe drumul acesta! Recomand cu drag si voi reveni cu siguranta!
PS: iti multumesc si pentru buzele acestea minunate!”

Julia Rusu Pmu