Masterclass 3 zile/3 tehnici

Cele trei zile ale acestui masterclass sunt impartite strategic, pentru a oferi toate informatiile necesare cursantilor.

Pe langa detaliile teoretice, participantii vor avea posibilitatea de a practica tehnicile de micropigmentare pe modele umane.

Avantaje

  • Certificat international Sviato Academy;

  • Demonstratia trainerului pe model;
  • Realizarea fotografiilor;
  • Practica pe latex si pe modele umane;
  • Testarea pigmentilor si a produselor Sviato Academy;

  • Workbook + cadou din partea trainerului;
  • Informatii despre dezvoltarea in social media;
  • Informatii despre realizarea fotografiilor.

Detalii despre curs

Acest masterclass este dedicat persoanelor care vor sa isi perfectioneze abilitatile si sa devina artist Sviato Academy certificat international.

Cursantii vor avea posibilitatea de a descoperi informatii si modalitati de realizare ale tehnicilor de micropigmentare, dezvoltate de Grand Master Sviatoslav.

Programul de antrenament cuprinde:

Partea de teorie, pasii in realizarea procedurii, masurarea, miscarea si pozitia corecta a mainii, demonstratia trainerului pe model, realizarea fotografiilor, prelucrarea in photoshop, testarea pigmentilor si a produselor Sviato Academy, practica pe latex si pe modele umane.

De asemenea, dupa terminarea cursului vor avea acces la lectii video.

Ulterior, dupa aceasta pregatire, in functie de evolutia si calitatea lucrarilor, studentul poate obtine logo-ul de Artist.

Despre trainer

Micropigmentarea a fost, intotdeauna, o pasiune pentru mine. Gratie pasiunii a aparut si dorinta de a evolua, astfel ca am decis sa imi perfectionez tehnicile si cunostintele, pentru a reusi sa aduc secretele micropigmentarii atat in randul clientelor mele, cat si in randul cursantilor.

In acest sens, mi-am luat ca reper cei mai buni tehnicieni, fapt care m-a motivat sa ma autodepasesc, iar cel mai important pas a fost Sviato Academy. Fiind cea mai buna academie de permanent make-up din lume, am avut ocazia sa invat de la cei mai buni si sa devin cea mai buna versiune a mea.

Datorita pregatirii si cunostintelor acumulate de-a lungul timpului, astazi ma pot numi un trainer dedicat performantei si frumusetii redata si intretinuta cu ajutorul micropigmentarii.

Deoarece cunoasterea este putere, am decis sa transmit mai departe cunostintele pe care le-am acumulat de-a lungul timpului si sa ofer cursuri profesioniste. In cadrul lor, participantii vor beneficia de informatii unice, precum si de modalitati de realizare a tehnicilor cu aparatura performanta si pigmenti de calitate.

Pe langa toate acestea, acreditarile detinute, asigura cursurilor mele o rata de sucess de peste 90%. Astfel, studentii reusesc sa dobandeasca experienta necesara pentru a-si incepe propria cariera in micropigmentare!

Galerie de imagini

Testimoniale

„3 zile de exceptie, pline de informatii pretioase in domeniul micropigmentarii! Multumesc, Alexandra Constantinescu pentru bagajul imens de informatii pe care l-ai oferit, pentru daruire si implicarea 100%. Chiar iti meriti pe deplin statutul de trainer.”

Ramona Gemeniuc

„Saptamanile trecute am fost la un curs de avansare in tainele dermopigmentarii. Ei bine, a fost si pe masura asteptarilor. Pe langa profesionistul exceptional care este, Alexandra e si un om minunat. Alexandra, vreau sa fiu ca tine cand o sa fiu mare! Iti multumesc pentru tot!”

Aliana Mit

„Multumesc mult, Alexandra, pentru profesionalism,dedicare, onestitate, intelegere. Ma consider norocoasa ca te-am descoperit,esti un trainer minunat atat ca mod de lucru, cat si ca educator, ceea ce mai rar gasesti! Te imbratisez!”

Cristina Filip

„Alexandra multumesc pentru indrumarea pe care mi-ai dat-o si pentru sfaturile si lectiile pe care le-am invatat de la tine. Esti o femeie minunata si un profesor foarte bun atat pe plan profesional cat si educativ. Cel mai bun trainer!”

Roxana Maria Khenafi

„Draga mea Alexandra, tin sa iti multumesc din suflet pentru primirea calduroasa in studioul tau si pentru ca mi-ai impartasit din cunostintele tale! Te admir mult pentru sinceritate, rabdare, devotament si pasiunea pe care o ai fata de acest domeniu. Mereu mi-am cautat oameni care sa ma inspire, inca de la inceputul carierei si pot spune cu mana pe inima: mai rar oameni ca tine! Cei de la Academy S sunt foarte norocosi sa te aiba ca trainer si iti doresc mult succes pe drumul acesta! Recomand cu drag si voi reveni cu siguranta!
PS: iti multumesc si pentru buzele acestea minunate!”

Julia Rusu Pmu