Micropigmentare pleoape Craiova

Micropigmentare pleoape Craiova

Linia de contur a ochilor este definita cu ajutorul eyeliner-ului, formandu-se un efect de fard pe pleoapa, cu un rezultat de pana la 5 ani.

Tehnicile folosite sunt diverse, clientele avand posibilitatea sa aleaga varianta potrivita pentru ele.

Fiind un process realizat intr-o zona sensibila, poate fi usor dureros, insa este o durere suportabila.

Pentru micropigmentarea ochilor, sunt folosite nuante diverse, de la maro, negru la verde, albastru sau mov. Durata procedurii este de 3 ore.

Metode de micropigmentare

Micropigmentare pleoape (eyeliner shading)

Eyeliner shading-ul reuseste sa defineasca linia de contur a ochilor, prin intermediul nonculorii „negru”. Astfel, se creeaza un efect de fard pe pleoapa, iar rezistenta acestuia poate dura pana la 5 ani. Intretinerea trebuie sa fie facuta atunci cand clienta doreste o reimprospatare, ideal dupa 2 ani.

Micropigmentare pleoape (eyeliner clasic)

In cazul eyeliner-ului clasic, tehnica folosita este destinata trasarii unei linii de definire pentru conturul ochilor si liniei genelor. Durata acestei tehnici de micropigmentare este de aproximativ 2 ore si jumatate.

Durata eyeliner-ului clasic este de pana la 5 ani. Intretinerea trebuie realizata atunci cand se doreste o reimprospatare, ideal dupa 2 ani.

Rezultate de lunga durata

Tehnica de micropigmentare a ochilor este una ce are un aspect de machiaj elegant, iar durabilitatea acesteia este de pana la 5 ani, cu intretinerea corespunzatoare.

Servicii personalizate

Fiecare clienta are preferintele sale, asa ca reusesc sa ma adaptez tuturor cerintelor, pentru ca rezultatul final sa fie conform asteptarilor. Efectul este unul de fard pe pleoapa.

Evidentierea ochilor si linia genelor

Prin micropigmentarea pleoapelor, evidentierea ochilor si a liniei genelor este mult mai intensa, efectul de „machiaj” fiind prezent oricand, dand un plus de eleganta in fiecare zi.

Micropigmentare Pleoape

Eyeliner shading

1300 RON

Eyeliner clasic*

1200 RON

*15% reducere la 3 proceduri realizate

Intrebari frecvente

Da, in cazul in care pleoapa este lasata, eyeliner-ul va poate ajuta, punand in evidenta linia genelor si oferind un efect de lifting.
Fiind vorba de o zona mai sensibila, procedura este putin dureroasa, insa suportabila. Pentru diminuarea acestui disconfort, se utilizeaza o crema anestezica atat la inceputul, cat si in timpul procedurii.
Exista posibilitatea ca imediat dupa micropigmentare, zona sa fie putin inflamata, insa este normal, iar dupa cateva ore, pielea se va calma.

Testimoniale

„Recomand cu mare drag!! Am sprancenele micropigmentate de 2 ani si sunt aproape la fel ca la inceput! Multumesc Alexandra! As veni la tine de 1000 de ori daca s-ar putea :).”
Diana Iovanovici
Testimonial Mihaela Stroe
„Recomand nu doar pentru sprancene… ci si pentru buze bine definite… pentru liner perfect conturat pe ploape… vreti sa fiti frumoase??? Nu doar pentru cateva ore pe zi??? Foarte bine faceti… programati-va de acum… nu asteptati sa treaca pandemia… o sa puteti primi o vizita nocturna in miez de noapte, un musafir neasteptat… sotul sau iubitul va fi foarte placut surprins atunci cand dimineata va veti trezi si veti fi super aranjate… ciufulite dar cu un ruj perfect!!! As face asta de un milion de ori fara nici un regret!!! Felicitari Alexandra si… Multumesc!”
Mihaela Stroe
Testimonial Elena Barbulescu

„Un tehnician minunat, constiincios si implicat in realizarea celor mai bune „opere”. Multumesc, Alexandra! Recomand cu incredere!”

Elena Barbulescu
Testimonial Marius Delia
„Recomand cu mare incredere!”
Delia Vasile
Testimonial Ana Maria
„Un profesionist desavarsit…cele care au dubii in ce priveste munca ta, sa nu mai stea pe ganduri si sa apeleze cat mai repede, pentru ca faci lucruri minunate. Ma bucur ca mi-am ascultat instinctul si am venit sa imi dezvalui din secretele tale. Ai fost cel mai bun Trainer. Sper sa tinem legatura tot timpul. Pupici si la cei mici.”
Anna Marya
Testimonial Bianca Bondoc
„Merci Alexandra! Esti super profi si sunt foarte incantata de noile sprancene…si cel mai important pentru tine este ca NU doare!!! NO PAIN!!!!”
Bianca Bondoc
Testimonial Fulger Gabriela
„Meriti 1000 de stelute! Esti minunata si ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc si sa ma las pe mainile tale…esti o PROFESIONISTA si te recomand cu toata increderea!”
Fulger Gabriela